Juhlia tiedossa

Toukokuun loppu häämöttää ja sen myötä monet valmistujaisjuhlat.

Tarjoiluja mietitään yleensä perinpohjaisesti ja pitkään, mutta tarvittavat hankinnat tehdään lähellä h-hetkeä, jotta saadaan tuoreita raaka-aineita.
Lihan kohdalla homma toimii kuitenkin toisin päin: jotta juhlapöytään saadaan maukasta ja mureaa lihaa, kannattaa se tilata ja varata ajoissa. Naudanliha kun tarvitsee useamman viikon aikaa raakakypsyä, jotta siitä tulee mureaa.

Nyt on juuri oikea hetki varata paistit/fileet/palvilihat, joita on tarkoitus loppukuun juhlissa tarjota. Me Hereford Lihapuodilla autamme mielellämme oikeanlaisen lihapalan valinnassa ja tarvittaessa leikkaamme vaikka valmiiksi pihvit. Myös ohjeita löytyy hyvän lihan valmistamiseen ja kielen mukanaanvievän lopputuloksen aikaansaamiseksi sekä Puodilta että täältä nettisivuilta.
Yhteyttä voi ottaa soittamalla, laittamalla sähköpostia tai vaikka täyttämällä palautelomake nettisivujen Ota yhteyttä -kohdassa.

Kesän grillauksiin on luvassa myös Salmensuun Satseja – se edullisin tapa hankkia hyvää, lähellä tuotettua niittylihaa. Varauksia ja tiedusteluja voi laittaa niin ikään palautelomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla.

Aurinkoista toukokuun jatkoa!