Keskitalven rauhallisuus

Terveisiä valkoisen maiseman keskeltä, rauhallisina möllöttelevien lehmien ääreltä!

Alkuvuoden elo täällä on rauhallista; syyspoikimiset ovat ohi jouluun mennessä ja kevään poikimiset alkavat vasta helmikuun lopulla. Tämä on se aika, jolloin isäntäväkikin pystyy vähän hölläämään.

Siitä huolimatta Puoti palvelee, pitäähän ihmisen syödä!
Tällä hetkellä kaikki lihat ovat pakastimessa, mutta valikoimaa siellä on runsaasti. Löytyy jauhelihaa ja fileepihviä, soppaluuta ja bavettea ja tietysti esimerkiksi häntää, jonka keittelyyn talviset kelit antavat oivan tilaisuuden. Joko olet kokeillut Toivosen topakkaa häränhäntäsoppaa?

Sauvon REKO-rinki toimii hiljaksiin. Tulevana perjantaina, 5.2., lupasimme tuoda lihat kirkonkylän kulmille Hakkisherkun pihalle muiden tuottajien kanssa samaan aikaan, eli klo 17-17.30. Jos et kuulu facebookiin ja siellä Sauvon REKO-ryhmään, voit laittaa sähköpostia tai soittaa viimeistään torstai-iltana, jos haluat tilata lihaa tuonne REKO-jakeluun. Tilausten maksaminen käteisellä noudettaessa.

Jos mieli halajaa tuoretta, pakastamatonta herefordin lihaa, tulee sitä taas maaliskuussa. Tarkkaa ajankohtaa ei vielä ole tiedossa. Varauksia vaikka satseihin otetaan jo vastaan ja jos mieleen tulee kysyttävää, voi soitella tai laittaa vaikka sähköpostia.

Kevättä kohti mentäessä ihmismielikin herää talviunesta ja kaikenlainen meno virkistyy. Näin tapahtuu myös Puodilla ja teurastustahti kiihtyy, maalismarkkinoilla grillataan ja tuodaan lihoja kylille asti, vasikoita syntyy taas navetan täydeltä, kesäkuun alkupuolella vietetään Mylvivän Sonnin kesän avajaisia, on makkarakausi ja grillauskausi ja eipä sitä tiedä vielä mitä kaikkea tässä keksitään!
Seuratkaa kotisivuja, tätä ajankohtaista-palstaa ja karjakuulumisia ja facebook-sivua. Facebookin kuulumiset näet kätevästi myös kotisivujemme oikeasta laidasta.

Reipasta helmikuuta, tavataan Puodilla ja kylillä!26804_1310793724360_1896818_n