Lihapuodin aukioloajoista

Syysterveisiä Salmensuusta!

Vilkas kesäkausi on päättynyt, vaikka kelit vielä kesää yrittävät muistuttaakin. Lihapuodilla syksyn tulon huomaa siitä, että perjantaisin eivät ihmiset enää liiku mökeilleen ja Puodilla on melkoisen hiljaista. Osa hiljaisuudesta johtuu toki siitä, että olette löytäneet itsepalvelukioski LihaLuukun hienosti! Tästä syystä teimme tänä vuonna päätöksen, että lopetamme perjantain säännölliset aukioloajat syyskuun loppuun ja palvelemme erikseen sovittaessa.

LihaLuukku itsepalvelukioski on asiakkaidemme käytettävissä joka päivä. Sieltä löydät jauhelihat, makkarat, paistit ja fileepihvit joko tuoreena tai pakasteena. Ja aina, jos haluat jotain, mitä kioskista ei löydy, ota yhteyttä! Moni asiakas on jo keksinyt, että voi soittaa meille etukäteen ja tilata kioskiin valmiin kassin noudettavaksi itselle sopivana ajankohtana. Maksun voi suorittaa etukäteen tilille tai kortilla/käteisellä maksaen kioskilla. Jos itsenäinen korttimaksu jännittää, tulemme mielellämme opastamaan alkuun.

Näin korona-aikana kerrottakoon, että on myös mahdollista tilata tuotteet noudettavaksi pihalta. Teemme tilauksen valmiiksi, kerromme hinnan ja maksu suoritetaan tilille etukäteen. Tuotteet nostetaan ulos laatikossa sovittuna ajankohtana, josta asiakas sitten käy nostamassa laatikon omaan autoonsa eikä mihinkään sisätiloihin tarvitse mennä.

Joulun alla pidämme Puotia avoinna, jotta asiakkaamme saavat joulupöydän paistit ja palvilihat. Seuraa ilmoittelua palvilihojen tilausajankohdasta ja tarkemmista aukioloajoista.

Aurinkoisia syyspäiviä!

IMG_1610