Lihapuoti

Ajatus omasta Lihapuodista kyti mielissä jo muutaman vuoden, ja viimein keväällä 2008 alettiin urakka; lannan kärräystä, seinien ja katon pesua, betonia, maalia, kiveä, puuta, tervaa ja hikeä. Ja tuloksena uurastuksesta kesällä 2008 avattiin Laanilan vanhaan kivinavettaan Hereford Lihapuoti.

Puodin valikoimasta löytyy oman tilan luomulihaa fileistä paisteihin, jauhelihasta osso buccoon ja Mylvivän Sonnin lihajalosteita – oman tilan lihasta nekin. Ostosten teko sujuu kahvikupposen kera mukavasti ja mukaan saa vaikka viikon ruokalistan valmistusohjeineen. Yksin ei siis tarvitse ihmetellä mitä mistäkin lihapalasta voi valmistaa.

Puodin penkeillä, takkatulen loimussa, voi pitää palaveria tai juhlaa pienellä porukalla. Järjestämme myös lihanmaisteluiltoja tilauksesta.

Puoti on avoinna  ja lihatiski palvelee perjantai iltapäivisin klo 13-18 kesäkuun alusta elokuun loppuun. Itsepalvelukioski LihaLuukku on avoinna joka päivä ympäri vuoden (ei jouluaattona ja joulupäivänä). Myös LihaLuukussa palvelu pelaa.  Soittele, jos ei sopivaa lihapalaa löydy tai muuten haluat meitä tavata. Palvelemme mielellämme aina kun voimme.

Ajankohtaista –kohdasta saat lisätietoa Puodin kuulumisista.